Sunday, May 7, 2023

๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช Het gebed dat de Rav moet leven.

 


๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช Het gebed dat de Rav moet leven.

Heer van het universum, heb genade met mijn Rebbe en mijn leraar, Rabbi Eliezer ben Etya, shlita, dat hij zou leven en niet sterven.

Heer van het universum, heb genade met mijn Rebbe, mijn leraar Rabbi Eliezer ben Etya, shlita, die volledig gebonden is en gewond in lichaam en ziel. Dat U alle pijn van de wereld op hem hebt gebracht en alle oordelen, moge zijn kracht niet in zijn lijden falen.

Heb genade met hem, dat hij bereid is om alle pijn van de wereld te dragen en elke dag door de kamers (gangen van lijden en ziekte) te lopen en elke dag de 7 afdelingen / secties van Gehenna te doorstaan, met alle toewijding, die onbegrensd, oneindig is, met smekingen en verzoeken (voor het Am Yisrael) en met lijden (voor het Am Yisrael).

Heer van het universum, Oy, heb genade met hem en heb genade met de hele Heilige Congregatie, heb genade met de 36 (Lamed Vav) Tzadikim van de generatie, die al het lijden in de wereld op zich nemen.

Heer van het universum, heb genade met hem en met ons, en annuleer van ons en van heel het Am Yisrael alle zware oordelen, zodat wij leven en niet sterven! Heb genade met het Am Yisrael - "Wij zijn als klei in de handen van de beeldhouwer," heb genade met mijn Rebbe, mijn leraar, Rabbi Eliezer ben Etya, shlita (moge hij vele jaren leven).

Heb medelijden met ons en met heel Uw volk Israรซl. Geef ons hoop zodat we onze dagen en jaren niet in ijdelheid verliezen, en heb medelijden met de Knesset Yisrael (de Vergadering van Israรซl), een Heilig Volk dat naar U toe wordt getrokken, een bruid die uw zachtheid, uw liefde en uw mededogen aantrekt, en annuleer alle oordelen van bovenaf over mijn Rebbe, mijn leraar, Rabbi Eliezer ben Etya, shlita (Moge hij nog vele goede jaren verdienen) over heel het Am Yisrael, fysieke en spirituele oordelen, en red ons van het vuur en de woede die in ons branden - dag en nacht - zodat we niet het vuur van de hel doen branden; en hef de oordelen op over heel uw volk, het Huis van Israรซl. Geef ons hoop dat we niet zullen sterven. Laat dit jaar de wraak komen voor het bloed van uw dienaren; het bloed van uw dienaren dat vergoten is.

En laten we de gebeden van de Rav verdienen om ze elke dag en nacht te lezen, zonder zelfs maar een seconde te pauzeren, en laten we alle gebeden met nauwkeurige aandacht bestuderen met hun bronnen in de Gemara, Midrash, Zohar, Etz Chaim. Want het belangrijkste is om ze met zelfopoffering te verspreiden en met zelfopoffering te bestuderen. Door dit te doen, zullen we worden opgenomen in de wereld van Adam Kadmon binnenin Adam Kadmon (een zeer hoog niveau van de Kabbalistische wereld), en daardoor zal de Geulah (de Laatste Verlossing) onmiddellijk komen!! We zullen worden gered van de oorlog van Gog en Magog (de oorlog van het einde der tijden); want Hashem (Youd Kรฉ Vav Kรฉ = de Onuitsprekelijke Naam) wacht erop dat elke Jood de Tefilot (gebeden) bezit die met een zeer hoog niveau van zelfopoffering zijn geschreven.

We hebben geen begrip of prestatie in hen, want alleen in de toekomst zal een deel van hun grootheid en geheimen voor ons worden onthuld, een biljoenste van hun grootheid en geheimen, en het vermogen om onmiddellijk alles te activeren wat erin geschreven staat. Alles is afkomstig van Adam Kadmon in Adam Kadmon, van het geheim van de pure Menorah (kandelaar), waarover de heiligheid van Levi wordt gezegd in de Parasha Terumah, dat het licht van de Menorah afkomstig is van Or HaGanuz (de Messiaanse licht van de 50e poort), die niet kan worden gerealiseerd (gekleed) in deze wereld.

Door deze verdienste zal de Rav blijven leven zoals Yocheved (de moeder van Moshe Rabbeinu, onze Meester), 250 jaar (bron: Ramban op Bereishit 46:16), omdat Yocheved 210 + 40 jaar in HaMidbar (de woestijn) was, totdat ze het Land van Israรซl binnenging en begraven werd in Tiberias, zodat ze begraven zou worden in de Galilea naast Tiberias. Want haar gebeden zijn een kaars om in de schatkist van de koning te zoeken en de geheimen van de Torah te ontdekken, daarom zal de Rav (Ner = kaars = Noun + Reish = 250) 250 jaar leven. Want elke persoon kan (Ner) 250 jaar leven, zodat er verlossing zal zijn en Mashiach ben David volledig geopenbaard zal worden, en de Tempel van vuur zal neerdalen. En door deze verdienste zullen we de komst van onze Rechtvaardige/Vrome Mashiach verdienen en de volledige verlossing snel meemaken. Amen en amen.

Gebaseerd op deze boodschap kun je Jacob Chen bellen op +972 (0)548-461383.

Toegewijd en ter nagedachtenis aan de opwaartse reis van Sandrine bat Noa'h (Monique) a''h (yartzeit 25 Adar 5783).



No comments:

Post a Comment